fr
nl
Ford fiesta

Kalender seizoen 2019 Ford Fiesta Sprint Cup!

15:46 12-12-2018

Ford Fiesta Sprint Cup 2019
Het raceseizoen van de Ford Fiesta Sprint Cup seizoen 2019 start eind mei op het circuit Zolder  tijdens de Würth Superprix 2019 in België. Tijdens dit evenement rijden de Fiesta’s gescheiden van elkaar en zodoende kunnen de rijders optimaal gebruik maken van de baan en gaan voor de punten!  Vervolgens staan de Spa Euro Races op het programma en is het 7 kilometer lange circuit het decor voor beide series bij elkaar. 3 weken later is circuit Zandvoort aan de beurt om de rijders van de Ford Fiesta Sprint Cup uit te nodigen. Na een korte pauze zien we alle rijders weer terug in augustus tijdens de Gamma Racing dagen 2018. Vervolgens zijn ze gezamenlijk weer terug op Spa Francorchamps en wordt het raceseizoen officieel afgesloten tijdens de Finale Races op TT Circuit Assen.

In totaal worden er 6 raceweekenden, in Nederland en België, georganiseerd voor de nieuwste Cup serie van Nederland en België.

Heb je interesse of wil je meer weten over deze raceklasse neem dan contact op met Dick van Elk: dickvanelk@fordfiestacup.nl