fr
nl
11-04 Circuit Zandvoort

Openingsraces

Openingsraces - 10 - 11 April 2021 - CM.com Circuit Zandvoort (NL)

ENG: The fourth season of the Ford Fiesta Sprint Cup starts at the CM.com Circuit Zandvoort with the Openingsraces. During this weekend, which is fully organized by V-Max Racing Management, all the VRM series are present. 

The weekend kicks off with a test & press day at Friday the 9 th of April. Attending this day is not mandatory. This means that the Openingsraces will be a two-day event. 

NL: Het vierde seizoen van de Ford Fiesta Sprint Cup start op het CM.com Circuit Zandvoort tijdens de Openingsraces. Tijdens dit weekend, dat volledig door V-Max Racing Management georganiseerd wordt, komen alle raceklassen van VRM in actie. 

het weekend begint met een test- en persdag op vrijdag 9 april. Voor de deelnemers is aanwezigheid op deze dag niet verplicht. Wel is het een mooie gelegenheid om de laatste wijzigingen aan de auto te doen en het racegevoel weer in de vingers te krijgen. Dit betekent dat het een tweedaags evenement is, met alleen de zaterdag en zondag die voor het klassement meetellen.

Time schedule will be uploaded soon