fr
nl
Ford fiesta

Update kalender seizoen 2020

11:07 04-06-2020

Na een wel heel lange winter kan V-Max Racing Management eindelijk de (herziene) kalender voor 2020 bekendmaken en wanneer er van start kan gegaan worden. 

Vanzelfsprekend is deze kalender nog steeds onder voorbehoud van een mogelijk veranderende situatie maar V-Max Racing Management hoopt dat dit programma nu zonder verdere aanpassingen kan afgewerkt worden.

Natuurlijk zijn er wel enige aanpassingen, het eerste evenement zal zonder publiek verreden worden, maar de promotor hoopt dat de drie volgende evenementen wel op een min of meer normale wijze met (beperkt) gasten en publiek verreden kunnen worden. Hierbij zullen de adviezen en voorschriften van KNAF en RACB, met wie we in samenwerking werkbare protocollen hebben uitgewerkt, nauw worden nageleefd.

Vooraf aan de evenementen zullen de dan geldende protocollen per mail worden verzonden.

V-Max Racing Management hoopt met deze nieuwe kalender, ondanks de beperkingen, toch een volwaardig kampioenschap af te kunnen werken tijdens mooie evenementen.

Vooraf aan de evenementen werden twee testdagen ingepland op de circuits van Zandvoort en Zolder. Bij voldoende aanmeldingen zijn deze geheel exclusief voor de eigen klassen.

In principe zijn er 4 sessies voor de Supercar Challenge en 4 sessies voor de Mazda’s en de Fiesta’s. Het is ook mogelijk dat er een open pitlane gedurende de gehele dag wordt gehouden.

Door allerlei verschuivingen was het helaas niet mogelijk Spa-Francorchamps op deze nieuwe kalender te zetten, voor volgend jaar hebben we echter weer twee evenementen op Spa toegewezen gekregen.

Kalender 2020

27 Juni (zaterdag)                                Circuit Zandvoort – Testdag
12 Juli  (zondag)                                  Circuit Zolder - Testdag

7-8-9                 Augustus                     Circuit Zolder -  Superprix
25-26-27           September                  GAMMA Racing Day – TT Circuit Assen
9-10-11             Oktober                       Voorjaarsraces  -  Circuit Zandvoort
30-31/10 – 1     November                    Finaleraces – TT Circuit Assen